Olvasónktól

Hírlevél

Dr. Nemes Lajos küldte részünkre az alábbi levelet a kép melléklettel 2015. február 1-én:

Kedves Miklós!

Hozzájutottam a már elküldött, sajnos nem jó minőségű fényképhez. Egy 19. század hetvenes éveiben, Paraguayban megjelent Magyar Újságban jelent meg. Anisits Dánielt (baloldalon) és Czetz János egykori 1849-es honvédtábornokot ábrázolja. Az utóbbi tábornok Argentínában élt és évenként látogatták egymást.
Örülnék, ha valaki restaurálni tudná a képet, ha egyáltalán ilyen minőségűt lehet. Szabad kezet kaptam a képhez, esetleges minőségi javításához. Ha alkalmasnak találod, használd fel.

Üdvözletem küldöm: Lajos

A kép digitális javításával sok helyen próbálkoztunk, de érdemi minőségi javítást nem sikerült elérnünk többszöri kísérletezés ellenére sem. A feljavított képpel szerettük volna meglepni a Hírlevél olvasóit. Sajnos ez nem sikerült. Jelenleg körvonalazódik egy végső megoldás, amely művészi színvonalat adhat sok és aprólékos munkával. E lehetőség ellenére mégis kérjük Olvasóinkat, segítsenek a kép valamilyen módon történő javításával.
Amennyiben sikerülne látványos eredményt elérni, úgy kérjük, a következő címre szíveskedjenek a javított képet megküldeni, melyet előre is köszönünk:
m.kaktusz.es.pozsgas.tarsasag@gmail.com
(-fm-)

Címkék
Flag Counter
Flag Counter since 28. february, 2013.
Flag Counter számlál 2013. február 28-tól.