Segítsen személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával!

Segítsen személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával!Kérjük Önöket, hogy munkánk még jobb és sikeresebb elvégzéséhez szükséges anyagi feltételek megteremtéséhez szíveskedjenek hozzájárulni személyi jövedelemadójuk 1%-ának egyesületünk részére történő felajánlásával, amennyiben elégedettek egyesületünk működésével, tartalmasnak, színvonalasnak tartják a Debreceni Pozsgástárt. Ezen felajánlást 2015 tavaszán lehet megtenni a 2014. évi jövedelmek bevallása alkalmával. A közhasznúságra vonatkozó törvényszéki határozatot ezen hírlevelünk elején olvashatják.

A felajánláshoz szükséges adataink az alábbiak:

  • A kedvezményezett neve: Magyar Kaktusz és Pozsgás Társaság Közhasznú Egyesület, Debrecen.
  • Címe: 4078 Debrecen-Haláp, Tanya 93.
  • Levelezési címe: 4078 Debrecen-Haláp, Tanya 93.
  • E-mail: nogorobert@gmail.com
  • A kedvezményezett adószáma: 18555220-1-09
  • Számlaszámunk: 60600084-14000072, Hajdú Takarék Takarékszövetkezet.

FONTOS! Rendelkező nyilatkozatát tegye olyan szabványméretű borítékba, amely a rendelkező nyilatkozat méretét csak annyiban haladja meg, hogy abba a nyilatkozat beleférjen.
Az Ön rendelkezése csak akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékon feladónak az Ön nevét, lakcímét és az adóazonosító jelét pontosan feltünteti!
Céljaink megvalósításáért tett felajánlásukat egyesületünk Elnöksége és a Debreceni Pozsgástár Szerkesztősége nevében előre is köszönjük.
Kérje meg családtagjait, barátait, ismerőseit, munkatársait, hogy jövedelmük 1%-át Egyesületünk javára ajánlják fel.

Felajánlásukat köszöni az Elnökség!

Flag Counter
Flag Counter since 28. february, 2013.
Flag Counter számlál 2013. február 28-tól.