Közgyűlési tudósítás

Hírlevél

1. Tisztségviselők választása

A Magyar Kaktusz és Pozsgás Társaság 2012. március 24-én tartotta meg rendes évi közgyűlését, ahol elnökké választották Dr. Csajbók József egyetemi docenst, alelnökké és a Debreceni Pozsgástár főszerkesztőjévé Ficzere Miklóst, titkárnak Szászi Róbertet, gazdasági ügyvivőnek Tóth Norbertet, magfelelősnek Németh Jánosnét. Az említettek tagjai az elnökségnek.
Az újonnan választott Elnökség ezúton köszöni meg a korábbi elnök, Gedeon Tamás hat éven át végzett kitartó és eredményes munkáját, amely hozzásegítette Társaságunkat jelenlegi színvonalas működéséhez.

2. Az 50 éves évforduló megünneplése

Társaságunk az 50. évfordulót nagyszabású kiállítással és vásárral kívánja megünnepelni a 2012 aug. 20-i Debreceni Virágkarnevál kísérő rendezvényeként. Ez alkalomra kaktuszokról és más pozsgás növényekről fénykép, gyermekrajz, bélyeg és bonszáj kiállítást is tervezünk, amelyek látványos kiegészítői lesznek rendezvényünknek.
Mindenki segítségére számítunk a sikeres rendezés érdekében. Rendezvényünket várhatóan érdekes előadások is színesítik.

3. Ünnepi különkiadás

Augusztusi rendezvényünk tiszteletére a Debreceni Pozsgástár ünnepi különkiadását tervezzük megjelentetni. A különkiadás szerzője Tóth Norbert, címe: A sivatagi rózsák. A kiadvány terjedelme 80-100 oldal, színes képekkel, és minden egyébbel, amit a sivatagi rózsáról (Adenium obesum) megtudhatunk.

4. A Debreceni Pozsgástár 3. száma

Újságunk megjelenését úgy tervezzük, hogy azt kiállításunk megnyitásakor minden előfizetőnk átvehesse. Tartalmát e Hírlevelünkben olvashatja.

Címkék
Flag Counter
Flag Counter since 28. february, 2013.
Flag Counter számlál 2013. február 28-tól.