65. hírlevél 2015. február

Hibaüzenet

Notice: Undefined index: localized_options menu_navigation_links() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/includes/menu.inc 1873 sor).

Újra képben a Katuszkör-kép

Már-már hagyománynak számít az év végén kézhez vett újság, a Kaktuszkör-Kép, amely az Érdi Kern Péter Kaktuszkör kiadványa III. évfolyamának 3. száma, és méltó a korábbi két elődjéhez. Érdeklődéssel lapozgattam és olvasgattam, különösen tetszett a Kaktuszélet-kaktuszétel rovat, mert valóban ízesítené életünket egy kis kaktusz étel is, amely legtöbbünknek sohasem kerül asztalára.

Találkozásunk egy kaktuszgyűjtővel

Nádudvaron a Kövy Sándor Általános és Alapfokú Művészeti Iskola népszerű programja az Egészséghét megrendezése. Ilyenkor a gyermekek válogathatnak a mozgásos feladatok, az egészséges táplálkozáshoz kapcsolódó tevékenységek és az egészség megőrzését biztosító felvilágosító és tanácsadó előadások között. A nevelők próbálnak lehetőségeket teremteni, ötleteket adni a szabadidő aktív és kulturált eltöltéséhez is. Így kerülhetett sor arra is, hogy Nagy József kaktuszgyűjtő előadásán jelen legyünk.

Flag Counter
Flag Counter since 28. february, 2013.
Flag Counter számlál 2013. február 28-tól.
Feliratkozás 65. hírlevél 2015. február csatornájára