Teleltetés

Hibaüzenet

Notice: Undefined index: localized_options menu_navigation_links() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/includes/menu.inc 1873 sor).

Visszakerültek a természetbe?

Ha emlékeimben visszapillantok a kaktusztartó tevékenységem kezdeti időszakára, eszembe jut, hogy az eredeti célom az volt, hogy a kaktuszokat a szabadban neveljem, s így visszaültessem őket a természetbe. Még ha az a saját kertem is. E törekvésemet nemigen koronázhatta siker, hiszen tudásom és tapasztalatom akkoriban még csekély volt...

Kaktuszok nevelése fűtetlen fóliában

Zusammenfassunq: Der Autor schreibt über seine mehrere Jahre lange Erfahrung in der Haltung von Kakteen und anderen Sukkulenten in einem nylon Folienzelt ohne Heizung. Die meisten von den in diesem Artikel aufgefüfrten Arten sind alsó Winterfest.
Abstract: The author telis his experiences how he could keep his cactus and other succulent speciments under the two layer nylon in winter. So most of the cactus species which are listed in the article became cold resistance.

A teleltetésről általában

A teleltetés a kaktuszgyűjtemény sikeres fenntartásának egyik meghatározó eleme. A növény fejlődése, következő évi virágzása, egyáltalán az életben maradása szempontjából legalább annyira fontosak a téli elhelyezés körülményei, mint a vegetációs időszaké. A teleltetés problémakörét itt nem annyira tudományos, mint inkább gyakorlati-tapasztalati oldalról próbáljuk megközelíteni, megkönnyítve annak sikerét, illetve tippeket adni egyes különleges növények helyes téli gondozásához.

Flag Counter
Flag Counter since 28. february, 2013.
Flag Counter számlál 2013. február 28-tól.
Feliratkozás teleltetés csatornájára