Újra keresettek a bélyegek!

Hírlevél

A digitális világ megszületésével, sok mindennel mással, temették a postai bélyegeket is, igaz, a gyűjtőkedv alaposan megcsappant. Ez az átmeneti időszak megszűnőben, és újabbnál újabb bélyegeket bocsátanak ki a világ minden országában, és ez különösen megfigyelhető a szukkulens növények témakörében. Meglepő adat lehet, hogy ma már a 4 milliárd forintos magyarországi postai bélyeg kiadásból 1 milliárd forint összegben a bélyeggyűjtők vásárolnak. Egyesületünk az elmúlt év őszén kapott levelet Svájcból. A borítékon még ritkán látható újdonság a postai feladáskor nyomtatott bélyegkép, amely kaktuszvirágot ábrázol. Hogy a virág, melyik kaktuszfajnak lehet a virága, azt lehet találgatni. Várjuk olvasóink tippjeit a m.kaktusz.es.pozsgas.tarsasag@gmail.com címre. Látván a kaktusz és más pozsgásnövények iránti filatéliai érdeklődésünket, külföldi partnereink, barátaink, amennyiben módjukban áll, egyre gyakrabban ilyen motívumú bélyegeket ragasztanak küldeményeik borítékjára.


Címkék

Hozzászólások

Flag Counter
Flag Counter since 28. february, 2013.
Flag Counter számlál 2013. február 28-tól.
Újra keresettek a bélyegek! | Magyar Kaktusz és Pozsgás Társaság

Hiba

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; backup_file has a deprecated constructor require_once() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/sites/all/modules/backup_migrate/backup_migrate.module 279 sor).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/drgyuroz/public_html/mkpt/includes/bootstrap.inc:1640) drupal_send_headers() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/includes/bootstrap.inc 1499 sor).
  • Error: Class 'Drupal\form_builder\FormBase' not found form_builder_cron() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/sites/all/modules/form_builder/form_builder.module 360 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.