Új honlapunk – születésnapi ajándékunk!

Hírlevél

www.kaktusz-es-pozsgas-tarsasag.hu

A Magyar Kaktusz és Pozsgás Társaság eddigi gyenge pontja volt a honlap, sok-sok próbálkozásunk ellenére sem sikerült létrehoznunk olyat, amely megfelelően reprezentálta volna Társaságunkat. Ezért köszönetünk és hálánk Dr. Gyúró Zoltánnak (Budapest), aki nem kevés fáradtsággal alig két hónap alatt mindennapos munkája mellett egy új, sokoldalú honlapot alakított ki. Még nem készült el teljesen, ezt jelzi a balszélen látható kis tábla, melynek értelme: építés alatt. De lehet-e majd egyszer azt mondani, már elkészült? Azt hiszem nem! Honlapunkat egy kis kerthez hasonlíthatjuk, olyanhoz, melynek kertésze tudja, kertje nem készülhet el soha, mindig ültetni kell bele friss, új virágokat, mindig meg kell válni azoktól, amelyek felett eljárt az idő, néha bizony gyomlálni is szükséges, és a kertész is mindig tervez, hol ezt, hol azt a részletet alakítja át, csinosítja tetszése szerint, hogy büszke lehessen virágos birodalmára. Azt kívánom, legyünk közösen jó és gondos gazdái, az előbbi hasonlatnál maradva kertészei, új honlapunknak.

Az új honlap címe: www.kaktusz-es-pozsgas-tarsasag.hu

Új honlapunk jellegzetessége, hogy alakítója lehet mindenki, tölthet fel tartalmakat, azaz mindenki előtt nyitott, aki a főszerkesztő, Dr. Gyúró Zoltán által kialakított szabályokhoz igazodik. Kérünk mindenkit, látogassa, tanulmányozza új honlapunkat, és legyen munkatársunk építésében. Várjuk biztató és jobbító szándékú véleményüket, egyszóval építő segítségüket.
Az „Friss tartalmak” címre kattintva minden tartalom megjelenik, amelyből érdeklődése, tetszése szerint válogathat.
A növényeket alaposabban tanulmányozók figyelmét felhívnám a kezdőlap bal oldalán található növénylista keresőre. Ha ide beírjuk egy növény tudományos nevét, akármi legyen az, majd a keresésre kattintva megtudhatjuk, hogy a beírt név elfogadott, vagy pedig szinonima név, ha szinonima, akkor melyik elfogadott név szinonimája. Ez nem csak a kaktuszokkal, egyéb pozsgásnövényekkel foglalkozóknak nyújt egyszerű és gyors eligazodást, hanem pl. az alpesi növényekkel, orchideákkal, mohákkal stb. foglalkozóknak is.
Régebbi, www.pozsgasgyujtok.hu névre hallgató honlapunkat meg kívánjuk szüntetni, hogy mikor, az tőlünk független. Ezt a honlapunkat egy internetes statisztika szerint eddig világszerte összesen 18.257.679 kereséssel regisztrálták, ami nagyon szép szám nekünk, de e forgalmi adat alapján a honlap minősítése csak közepes.
A Magyar Kaktusz és Pozsgás Társaság elnöksége ezúton köszöni meg Sarádi Gyöngyi, Gedeon Tamás és Ficzere Miklós munkáját, a régi honlap elkészítéséhez adott segítségüket. Nem személyükön és aktivitásukon múlott egy hatékony, az elképzelésüknek megfelelő színvonalas honlap kialakítása.
-fm-

Címkék

Hozzászólások

Dr. Gyúró Zoltán képe

A cikkel kapcsoltban pár megjegyzés és gondolat:
A portál címe: http://kaktusz-es-pozsgas-tarsasag.hu www nélkül, ez rövidebb és ez a lényeg, aki a http://www.kaktusz-es-pozsgas-tarsasag.hu - t használja az is a www nélküli címre lesz irányítva.

Még nem készült el teljesen, ezt jelzi a balszélen látható kis tábla, melynek értelme: építés alatt. De lehet-e majd egyszer azt mondani, már elkészült? Azt hiszem nem!

Valóban folyamatos változáson megy át a portál, melynek sose lesz vége. A "Kiépítés alatt" megjelölést, akkor veszem le, ha a közösségi funkciói (fórum, hirdetés stb.) a portálnak zökkenőmentesen működnek.

Adminisztrátor, főszerkesztő és moderátor.

Flag Counter
Flag Counter since 28. february, 2013.
Flag Counter számlál 2013. február 28-tól.