Oklevél átadás a Kárpát-kanyarban

Hírlevél

Szeptember elején néhány napos botanikai túrán vettünk rész Romániában a Brassóhoz közeli Bucsecs-hegység 2200-2500 m magasan fekvő fennsíkján. Kísérőnk és útikalauzunk Szabó Gábor volt. Még Debrecenben jött az ötlet, hogy Gábornak szokatlan, legalábbis kaktuszos berkekben nem mindennapos helyen adjuk át azt az MKPT által adományozott oklevelet, amelyet Debrecenben nem tudott átvenni az augusztus 20-i kiállításunkon. A legalkalmasabb helynek a bucsecsi Szfinx (1. kép) oldalát találtuk. A 2-3. képen Ficzere Miklós adja át az oklevelet Szabó Gábornak, a helybeli kirándulók élénk érdeklődését és Gábor nem kis meglepődését kiváltva. Reméljük, mindannyiunk emlékezetében megmarad ez a rövidke ünnepélyes alkalom a bucsecsi Szfinx tövében. A képeket Dr. Csajbók József MKPT elnök készítette.
(-fm-)

Címkék
Címke: 
Szerző: 
Flag Counter
Flag Counter since 28. february, 2013.
Flag Counter számlál 2013. február 28-tól.
Oklevél átadás a Kárpát-kanyarban | Magyar Kaktusz és Pozsgás Társaság

Hiba

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; backup_file has a deprecated constructor require_once() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/sites/all/modules/backup_migrate/backup_migrate.module 279 sor).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/drgyuroz/public_html/mkpt/includes/bootstrap.inc:1640) drupal_send_headers() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/includes/bootstrap.inc 1499 sor).
  • Error: Class 'Drupal\form_builder\FormBase' not found form_builder_cron() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/sites/all/modules/form_builder/form_builder.module 360 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.