Iskolaprogramunk eseményei

Hírlevél

Az 1-3. kép 2012. november 13-án készült a debreceni Kinizsi Általános Iskolában. Háttérben a rajzok kiállítása látható.
A plakát a Sárándi Általános Iskola tanulóit buzdítja rajzok készítésére. Az itteni tanulók az alsó 5. kép tanúsága szerint érdeklődéssel nézegetik a ritkán látható növényeket.
6-7. kép már a berettyóújfalui Általános Iskolában készült. A baloldali képen az előadásra várakoznak, a jobb oldali képen az előadást követően már a kis pozsgás növényekkel ismerkednek.

Címkék
Flag Counter
Flag Counter since 28. february, 2013.
Flag Counter számlál 2013. február 28-tól.
Iskolaprogramunk eseményei | Magyar Kaktusz és Pozsgás Társaság

Hiba

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; backup_file has a deprecated constructor require_once() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/sites/all/modules/backup_migrate/backup_migrate.module 279 sor).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/drgyuroz/public_html/mkpt/includes/bootstrap.inc:1640) drupal_send_headers() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/includes/bootstrap.inc 1499 sor).
  • Error: Class 'Drupal\form_builder\FormBase' not found form_builder_cron() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/sites/all/modules/form_builder/form_builder.module 360 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.