56. hírlevél 2014. május

Hibaüzenet

Notice: Undefined index: localized_options menu_navigation_links() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/includes/menu.inc 1873 sor).

Iskolaprogram

2014 tavaszán a Berettyóújfalui Hunyadi Mátyás Általános Iskolában az iskolaprogram keretében ismét ellátogattam a suliba. Az iskolával e gyümölcsöző kapcsolat régi keletű. 2006 tavaszán a Berettyóújfalui Nadányi Zoltán Művelődési központban rendeztünk kiállítást, amelyen megjelent egy csapat gyerek, mint kiderült, az általános iskola tanulói. Nagyon tetszett a kiállítás a diákoknak és felvetődött, hogy az iskolában is megmutathatnánk a kaktuszokat.

Mire is használatos a gyűjtőszám*

Írta: Mánfai Gyula, Budapest, 2014. április 2.

Pár mondattal hozzászólnék mire is használatos a gyűjtőszám. A legelején leszögezem, hogy csak a Gymnocalycium nemzetséghez értek és ehhez van (volt) megfelelő szakirodalmam. Nagy hiba volt részemről, hogy ezt eddig nem publikáltam. Így őszintén be kell vallanom, hogy egyéb nemzetségeket csak igen felületesen ismerem. Ezért történhetett meg, hogy előző írásaim úgy tűnhettek, hogy a kaktusz-félék egész családjára vonatkoztathatók.

Flag Counter
Flag Counter since 28. february, 2013.
Flag Counter számlál 2013. február 28-tól.
Feliratkozás 56. hírlevél 2014. május csatornájára