42. hírlevél 2013. március

Hibaüzenet

Notice: Undefined index: localized_options menu_navigation_links() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/includes/menu.inc 1873 sor).

A http://kaktusz-es-pozsgas-tarsasag.hu portálunk bemutatása 5. rész

Hozzászólás

A portál alapvető funkciója az interaktivitás biztosítása, a cikkekhez való hozzászólás lehetőségének biztosítása.
Tartalomtípusokként és felhasználói csoportonként szabályozható a hozzászólás lehetősége.

A következő tartalomtípusokhoz lehet hozzászólni:

Iskolaprogramunk eseményei

Ismeretterjesztő sorozatunk 2013. január 23-án folytatódott a debreceni Bólyai Ált. Iskolában Szászi Róbert és Nagy József által megtartott előadással és pozsgás növény bemutatóval. A gyerekek olyan nagy számban vettek részt, hogy még az állóhelyek is zsúfolásig megteltek. Nem csoda, hiszen a vetített képes előadás, valamint a növények mindenki érdeklődését felkeltették. Különlegesnek számított azoknak a kis állatkáknak az ismertetése, amelyek sziklakertjeinkben a kaktuszokon, vagy azok között is megjelennek, és mint társbérlők élnek együtt, nem egyszer a tulajdonos bosszúságára.

Ficzere Miklós képe

A Magyar Kaktusz és Pozsgás Társaság Iskolaprogramja

Alapszabályunkban leírtaknak megfelelően egyesületünk célja átfogó közművelődési munka keretében hatékonyan közreműködni a magyarországi pozsgásnövények botanikai kutatásában, a növények megismertetésében. E célokat közérthető ismeretterjesztés keretében a pozsgásnövények termesztési kultúrájának fejlesztésével, koordinálásával érhetjük el. A kül- és belföldi pozsgásnövények ismertetésével hatékonyan elősegíthetjük természetvédelmüket, élőhelyük megóvását.

Flag Counter
Flag Counter since 28. february, 2013.
Flag Counter számlál 2013. február 28-tól.
Feliratkozás 42. hírlevél 2013. március csatornájára