Tóth Norbert maglistát kínál

A hirdetés típusa
Keres-kínál: 
kínál
Mit: 
maglista

Tisztelt Gyűjtőtárs!
A maglistát online táblázatkezelőben közlöm, mely így állandóan elérhető és folyamatosan karbantartva mindig aktulizált: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1q-Pe6fd8WvQooxeQkwHtMnPlvENJY8MM...
Magrendelés esetén elegendő megadni a kívánt taxon sorszámát, valamint a szükséges mennyiséget. A legjobb, ha egy excel fájlba bemásolja a kívánt tételek sorait és csatolja a fájlt a rendeléséhez.

Mennyiségek:

  • 1 adag legalább 20 szem magot tartalmaz, ahol kevesebbet, ott a taxon neve mellett * jelölés található:
    • * - 10 szemes adag
    • ** - 5 szemes adag
    • *** - limitált mennyiséget tartalmazó adag, mely külön fel van tüntetve az adott taxon sorában
  • A kék színnel sorszámozott tételekből korlátozott mennyiség áll rendelkezésre, ezért előfordulhat, hogy ezekből viszonylag hamar kiapad a készlet.

A megrendeléseket beérkezésük sorrendjében, 1 hónapon belüli határidővel teljesítem, postai úton általános levélküldeményként. Az 1500 Ft-nál nagyobb összegű magrendeléseket, a biztonság kedvéért, ajánlott küldeményként adom fel a megrendelő által kért címre. Minden 3000 Ft-ot meghaladó megrendelést ajándék magokkal egészítek ki, melyek általam kerülnek kiválasztásra. Az előkészített csomag előzetes egyeztetést követően, akár személyesen is átvehető. Az elmúlt évek rossz tapasztalatai miatt a csomag árának beérkezése után kerülnek postázásra a megrendelt tételek. Amint küldésre kész állapotban van az adott csomag, emailen, telefonon jelezni fogom a megrendelő felé a fizetendő végösszeget (magok+postaköltség), majd ennek beérkezését követően adom postára a küldeményt. A magok ára átutalással, illetve belföldi postautalványon küldve is rendezhető. A lista a készlet erejéig érvényes, illetve az új maglista megjelenésének napjáig. 2018. február 1-től előző évi maglistám érvényét vesztette. Valamennyi mag ellenőrzött, mesterséges körülmények között tartott növények fajazonos megporzásának eredménye.

A megrendeléseket az alábbi címekre, ill. telefonszámra várom:
Tóth Norbert

Sikeres magvetést és növénynevelést kívánok!
Tóth Norbert

Flag Counter
Flag Counter since 28. february, 2013.
Flag Counter számlál 2013. február 28-tól.