Szabó Imre

Hibaüzenet

Notice: Undefined index: localized_options menu_navigation_links() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/includes/menu.inc 1873 sor).

Magok kiszedése másképpen

Egyes kaktusz fajok magvainak betakarítása nehéz feladat, különösen, ha a fajok apró magvúak, és ha az aszalt termések könnyen széttörnek, mint a Parodia, Stormbocactus, Rebutia és mások fajok esetében. De lehet könnyíteni a betakarítást egy egyszerű szerkezettel, ami egy átlátszó tartályból áll, amelyet gumidugóval lezárunk, és amelyben két csövet helyezünk el. Az egyik cső rövidebb és vastagabb átmérőjű, ezt nevezzük szívócsőnek, míg a másik hosszabb, vékonyabb és rugalmas. A már érett, száraz termést csipesszel vagy más alkalmas tárggyal felnyitjuk.

A gyűjtő üvegben lévő gumidugón átvezetett csövek.
Flag Counter
Flag Counter since 28. february, 2013.
Flag Counter számlál 2013. február 28-tól.
Feliratkozás Szabó Imre csatornájára
Szabó Imre | Magyar Kaktusz és Pozsgás Társaság

Hiba

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; backup_file has a deprecated constructor require_once() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/sites/all/modules/backup_migrate/backup_migrate.module 279 sor).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/drgyuroz/public_html/mkpt/includes/common.inc:2797) drupal_send_headers() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/includes/bootstrap.inc 1499 sor).
  • Error: Class 'Drupal\form_builder\FormBase' not found form_builder_cron() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/sites/all/modules/form_builder/form_builder.module 360 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.