Debreceni Egyetem Botanikus Kert

Hibaüzenet

Notice: Undefined index: localized_options menu_navigation_links() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/includes/menu.inc 1873 sor).

Látogatás a megújult és kibővült Debreceni Egyetem Botanikus Kertben

A Botanikus Kertben több változás is történt, melyek közül az egyik legérdekesebb és látványosabb a pozsgás növények új otthona. A növények sokféleségében és a betelepítésben Társaságunk tagjai is részt vettek, s talán szerénységük lehetővé teszi a későbbiekben nevük említését is.

Látogatás a debreceni Botanikus Kertben, Magyarország legnagyobb kaktusz és pozsgásgyűjteményében

Egyesületi összejövetel keretében június 26-án megnéztük a debreceni Botanikus Kert kaktusz és pozsgásgyűjteményét. Az esős idő ellenére szép számban összegyűltünk. Az eső még jót is tett, mert csoportunk volt az egyetlen közönség, ezért senkitől sem háborítva nyugodtan nézelődhettünk. Minden kétség nélkül elmondhatjuk, hogy itt található az ország legteljesebb, fajokban leggazdagabb ilyen jellegű gyűjteménye. A pozsgásnövényeken kívül más növényekben is gyönyörködhettünk. Aki aug. 20.-a körül Debrecenbe látogat, annak szívünkből ajánljuk a Kert megtekintését. Nem fognak csalódni, sőt…!

Flag Counter
Flag Counter since 28. february, 2013.
Flag Counter számlál 2013. február 28-tól.
Feliratkozás Debreceni Egyetem Botanikus Kert csatornájára