Beazonosítás

Fórum: 

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék...Mostanában nagyon bele szerettem ebbe az "egzotikus" növényekbe és belelkesült állapotomba vettem is magamnak egy kis kaktuszkát az OBI áruházban. Gondoltam kezdésnek megteszi mint kezdő kaktusznak, de sajnos nem volt kiírva a neve. Tudna nekem segíteni beazonosítani, hogy minél több mindent megtudjak erről a fajta kaktuszról? Illetve szeretnék magamnak több kaktuszt venni mert nagyon tetszenek és szeretném majd őket szaporítani is. Az efajta út elindulásához tudtok pár jó tanácsot adni?

Ficzere Miklós képe

Különleges ápolás nem kell. A Kaktusz és Pozsgás digitális újságunkban minden hónapra vonatkozóan olvashatók az ápolási teendők.

Ficzere Miklós

Flag Counter
Flag Counter since 28. february, 2013.
Flag Counter számlál 2013. február 28-tól.
Beazonosítás | Magyar Kaktusz és Pozsgás Társaság

Hiba

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; backup_file has a deprecated constructor require_once() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/sites/all/modules/backup_migrate/backup_migrate.module 279 sor).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/drgyuroz/public_html/mkpt/includes/bootstrap.inc:1640) drupal_send_headers() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/includes/bootstrap.inc 1499 sor).
  • Error: Class 'Drupal\form_builder\FormBase' not found form_builder_cron() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/sites/all/modules/form_builder/form_builder.module 360 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.