Azonosítás

Tardi Aranka képe
Fórum: 

Kedves Gyűjtők! Lenne még egy kaktusz ami azonosítását kérem. 2007 óta van meg egy cserépkében tartott kaktuszom melyet minden télen a kamrában tartottam. Az idén nyáron végre virágokat hozott és meglepettem tapasztaltam meg, hogy nagyon hasonlít a két kaktuszágyában élő Escobaria vivipara, csak a bibe színe eltérő, (de a kertieknek sem egyforma a színük.) Az lenne a kérdés, hogy ez is vivipare lehet? és ha igen így kilenc év után kiültethetem a kaktuszágyásba télire is, megsínyli e?
A segítséget nagyon várom és előre is köszönöm, T. Aranka

Flag Counter
Flag Counter since 28. february, 2013.
Flag Counter számlál 2013. február 28-tól.
Azonosítás | Magyar Kaktusz és Pozsgás Társaság

Hiba

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; backup_file has a deprecated constructor require_once() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/sites/all/modules/backup_migrate/backup_migrate.module 279 sor).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/drgyuroz/public_html/mkpt/includes/bootstrap.inc:1640) drupal_send_headers() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/includes/bootstrap.inc 1499 sor).
  • Error: Class 'Drupal\form_builder\FormBase' not found form_builder_cron() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/sites/all/modules/form_builder/form_builder.module 360 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.