2004/4.

Hibaüzenet

Notice: Undefined index: localized_options menu_navigation_links() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/includes/menu.inc 1873 sor).

Kaktusz - legek I.

A minap (egész pontosan január hónap végét írjuk; odakünn jeges fuvallatok kavarják a hópelyheket, a hideg mértékét az elcsépelt „farkasordító” jelzővel lehetne a leginkább érzékeltetni ) úgy döntöttem, a téli kaktuszos uborkaszezont megpróbálom hasznosan tölteni, és ahogy az a nagykönyvben meg van írva erre az időszakra vonatkozóan, beleástam magam a szakirodalomba. Épp a „Pozsgástár” korábbi számait lapozgattam, amikor is Rigerszki Zoltán barátom Chorisia nemzetséget bemutató kiváló írását olvasva szeget ütött a fejembe egy érdekes gondolat.

Flag Counter
Flag Counter since 28. february, 2013.
Flag Counter számlál 2013. február 28-tól.
Feliratkozás 2004/4. csatornájára
2004/4. | Magyar Kaktusz és Pozsgás Társaság

Hiba

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; backup_file has a deprecated constructor require_once() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/sites/all/modules/backup_migrate/backup_migrate.module 279 sor).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/drgyuroz/public_html/mkpt/includes/common.inc:2797) drupal_send_headers() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/includes/bootstrap.inc 1499 sor).
  • Error: Class 'Drupal\form_builder\FormBase' not found form_builder_cron() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/sites/all/modules/form_builder/form_builder.module 360 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.