Pontatlanság helyesbítése

Hibaüzenet

Notice: Undefined index: localized_options menu_navigation_links() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/includes/menu.inc 1873 sor).

Egy pontatlanság helyesbítése

A http://www.aztekium.ro/forum3b/viewtopic.php?f=18&t=5&start=10 linken ismertetőt, „idézetet” olvashatunk a Trichocereus spachianus cv. 'HUNGARIA' kaktuszról, amely erősen hiányos, és eltér az eredeti közléstől. Az ismertetés nem a KUAS 1967 júliusi számából származik, hanem a Pesterzsébeti Vasas Művelődési Ház Kaktuszkedvelők Szakköre Értesítőjében 1967 decemberében (IV. évfolyam 12. szám, 3-5. oldal) másodközlésként magyar nyelven megjelent cikkből.

Az interneten olvastuk, avagy keressük együtt a valóságot

Akik az Interneten keresgélik a kaktuszokra és egyéb pozsgásnövényekre vonatkozó ismereteket, bizony nagyon sok téves, igaztalan és félrevezető tartalommal találkozhatnak. Előző Hírlevelünkben Egy pontatlanság helyesbítése címmel már közreadtunk egy pontosítást kívánó ismertetést. Ugyanakkor a főszerkesztő nem professzor a Mindentudás Egyetemén, nem vállalkozhat minden pontatlan vagy pontatlannak vélt tartalom helyesbítésére, ezért szükséges mások segítsége is, ahogyan utal erre rovatunk új címe.

Flag Counter
Flag Counter since 28. february, 2013.
Flag Counter számlál 2013. február 28-tól.
Feliratkozás pontatlanság helyesbítése csatornájára