Egyesület

Hibaüzenet

Notice: Undefined index: localized_options menu_navigation_links() függvényben (/home/drgyuroz/public_html/mkpt/includes/menu.inc 1873 sor).

Alapszabály

Magyar Kaktusz és Pozsgás Társaság Közhasznú Egyesület (Debrecen)

4078 Debrecen, Haláp tanya 93.

Alapító tagok az 1997. évi CL VI. törvény alapján közhasznú egyesületet hoznak létre az alábbiak szerint:

1./ Az egyesület neve: Magyar Kaktusz és Pozsgás Társaság Közhasznú Egyesület (Debrecen)

2./ Az egyesület székhelye: 4078 Debrecen, Haláp tanya 93.

3./ Működési területe: Magyarország.

Tevékenységeink

Azzal a céllal alapítottuk egyesületünket, hogy hatékonyan működjünk közre az ország pozsgás-botanika, pozsgás tartási kultúra ismeretében, külhoni és más pozsgásnövények természetvédelme érdekében, s az ezzel kapcsolatos ismeretterjesztésben. Ennek érdekében kezdetben Debrecen és környékén, ma már egész hazánkban élő kaktusz és egyéb szukkulens növényeket kedvelő gyűjtők szakmai összefogását, elméleti és gyakorlati ismereteinek bővítését folytatjuk.

50 éves a Magyar Kaktusz és Pozsgás Társaság 1962-2012

A Magyar Kaktusz és Pozsgás Társaság ebben az évben a Debreceni virágkarneválhoz kapcsolódó kiállítással ünnepli 50. évfordulóját. Természetesen feltehetünk kételkedő kérdéseket, hogyan lehetséges mindez akkor, ha ezen a néven nem egészen két éve létezik a szervezet? Vagy egy másik kérdés! Ha ez a szervezet tavaly ünnepelte a 40. évfordulót, hogyan lehet egy év elteltével 50 éves? Nos, adjuk meg a válaszokat, nem lesz nehéz dolgunk.

Flag Counter
Flag Counter since 28. february, 2013.
Flag Counter számlál 2013. február 28-tól.
Feliratkozás egyesület csatornájára